کافه پایتخت

بزرگ ترین مرجع کافه گردی در تهران

معرفی کامل آیتم های بار گرم در منوی کافه

نوشیدنی های گرم

حتما برایتان پیش آمده است که هنگام سفارش دادن در کافی شاپ با اسامی عجیبی در آیتم های بار گرم مواجه شوید. شاید قهوه ی تلخ به مزاج شما اصلا خوش نیاید اما بدون اطلاع از این که تک تک آیتم ها از چه موادی درست شده اند می تواند به انتخاب شما کمک کند. بنابر اگر دوست دارید در رابطه با این که نوشیدنی های گرم و داغ کافه از چه ترکیباتی درست می شوند و اطلاعات جالبی کسب کنید به خواندن این مطلب از کافه پایتخت ادامه دهید.

بار گرم چیست؟

اگر اهل کافه رفتن باشید حتما در قسمت منوی کافی شاپ ها با دو بخش بار گرم و سرد رو به رو شده اید. بار گرم در واقع به نوشیدنی های گرم مانند قهوه، چای، دمنوش و … گفته می شود که نوشیدن آن ها در فصل سرد خیلی می چسبد! آیتم های بار گرم کافه به وسیله دستگاه و تجهیزات آماده می شوند.

آیتم های بار گرم

قهوه ها در بار گرم

قهوه یکی از مهمترین آیتم های بار گرم به شمار می روند. چون قهوه یک نوشیدنی دارای کافئین می باشد و از خواص و انرژی بالایی برخوردار است خواهان زیادی دارد. همچنین قیمت آن ها به مراتب از سایر موارد کمی ارزان تر است.

اسپرسو

اسپرسو یکی از پرمصرف ترین نوع قهوه ها به شمار می رود که با دستگاه اسپرسو دم می شود. اسپرسوساز آب را فشار زیاد از دانه های قهوه عبور می دهد و به این صورت عصاره های قهوه استخراج می شوند و قابل نوشیدن هستند. اسپرسو کافئین خیلی بالایی دارد و به همین دلیل در فنجان های خیلی کوچک ریخته می شوند. زمانی که بخواهید در کافی شاپ اسپرسو سفارش دهید احتمالا از شما بپرسند دبل یا سینگل؟ اسپرسو های سینگل رقیق هستند و دبل ها غلیظ تر می باشند. جالب است بدانید که اسپرسو یکی از پایه های ثابت نوشیدنی های دارای کافئین می باشد و در اکثر آیتم های بار گرم که به شما معرفی خواهیم کرد استفاده شده است.

ترکیبات : اسپرسو + آب کم

اسگرسو

آمریکانو

آمریکانو بر پایه یک شات اسپرسو دست می شود اما به تلخی اسپرسو نیست و با حجم بیشتری از آب جوش ترکیب می شود. برای آن دسته از افرادی که قهوه غلیظ دوست ندارند آمریکانو گزینه بهتری از اسپرسو است. آمریکانو در فنجان های بزرگ ریخته می شود و رنگ تیره ای دارد. به همین علت در نگاه اول آن را با چای اشتباه می گیرند. برای شیرین تر کردن آن می توانید از سیروپ یا شکر استفاده نمایید.

ترکیبات: اسپرسو + آب زیاد

لاته

یکی از بهترین آیتم های بار گرم، لاته می باشد. اگر خیلی قهوه باز نیستید و به هیچ وجه نمی تواند تلخی قهوه را تحمل کنید طوری که از آن متنفرید، پیشنهاد می کنم یک بار لاته را امتحان کنید. لاته از شیر بیشتری تشکیل شده است و طعم ملایم تری دارد. همچنین باریستاها برای زیبایی کار دست به خلاقیت می زنند و یک طرح سفید رنگ مانند قلب، برگ را روی لاته ایجاد می کنند.

ترکیبات: اسپرسو + شیر + فوم

موکا

موکا هم یکی از نوشیدنی های کافئین دار بر پایه اسپرسو و شیر است. تفاوتی که موکا و لاته دارند، این است که در موکا علاوه بر شیر از پودر یا سس شکلات هم استفاده شده تا کمی طعم شکلات به خود بگیرد.

ترکیبات: اسپرسو+ شیر + شکلات

کورتادو

کورتادو

حتما شما هم نام کورتادو را در منوی کافه ها مشاهده کرده اید و برایتان سوال است که این آیتم از چه ترکیباتی درست شده است؟ در جواب باید بگوییم که کورتادو مخلوطی از اسپرسو و شیر گرم می باشد که شباهت زیادی به لاته دارد؛ اما لاته و کورتادو در مقدار شیر با یکدیگر تفاوت دارند و میزان شیر استفاده شده در لاته خیلی غلیظ تر از کورتادو می باشد. زادگاه این نوشیدنی خوشمزه به کشور اسپانیا برمی گردد.

کاپوچینو

احتمالا کاپوچینو را با بسته های فوری ترابیکا و گود دی به یاد دارید. کاپوچینو یک نوشیدنی ایتالیایی بر پایه اسپرسو است. کاپوچینو را در لیوان های چینی می ریزند و معمولا هنگام صبحانه خوردن می نوشند. این آیتم از اسپرسو، شیر بخار شده و خامه تشکیل شده است. بعضی ها برای تزئین آن از پود قهوه و شکلات هم استفاده می کنند.

ترکیبات: اسپرسو + شیر بخار شده + خامه

کاپوچینو

هات چاکلت

شکلات داغ ، شیر شکلات یا هات چاکلت یکی دیگر از آیتم های بار گرم است که در فصل سرد خیلی مصرف می شود. هات چاکلت را با استفاده از پودر کاکائو  و شیر داغ تهیه می کنند. البته بعضی افراد برای این که طعم طبیعی تری داشته باشد شکلات را ذوب می کنند و داخل آن می ریزند. هات چاکلت به دلیل داشتن کاکائو و شیرین بودن بر خلاف قهوه ها طبع گرم دارد.

ترکیبات: پودر کاکائو یا شکلات + شیر داغ + شکر + پودر وانیل + اسپرسو

وایت چاکلت white chocolate

وایت چاکلت در منوی همه ی کافی شاپ ها سرو نمی شود اما اگر روزی با آن مواجه شدید بد نیست آشناییت داشته باشید. وایت چاکلت رنگ سفید رنگی دارد و در دسته ی نوشیدنی های اسپرسو بیس قرار نمی گیرد.
محتویات آن شامل تکه های شکلات سفید، شیر، شکر و کره کاکائو می باشد و طعم شیرین تری نسبت به هات چاکلت دارد. طرز تهیه وایت چاکلت به قدری آسان است که حتی در خانه هم می توانید آن را درست کنید.

وایت چاکلت

قهوه ضد گلوله (بولت پروف)

قهوه ضد گلوله یکی از عجیب ترین آیتم هایی است که در منوی بار گرم کافه سرو می شود. علل نامگذاری ضد گلوله هم این است که بعد از نوشیدن انرژی و شادابی بسیاری در فرد به وجود می آورد و به نوعی در برابر خستگی شکست ناپذیر می کند! علاوه بر آن برای دستگاه گوارش و کاهش وزن هم مفید می باشد. ترکیبات قهوه ی ضد گلوله شامل نوع خاصی از کره و روغن می باشد و همین مواد باعث شده تا ماهیت چرب داشته باشد.قبایل کوهستانی اتیوپی این نوشیدنی را به عنوان ماده ای جادویی در طول روز استفاده می کردند و قدمت طولانی ای دارد.

قهوه ضد گلوله

نسکافه

نسکافه برای اولین بار توسط شرکت نستله عرضه شد که ترکیبی از دو نام نستله و کافی می باشد. نسکافه یک نوع قهوه فوری همراه با پودر شیر خشک می باشد. طبیعیتا نسکافه ها به دلیل فرآورده های موجود خلوص قهوه هایی مثل اسپرسو و آمریکانو را ندارند و قهوه خوران حرفه ای از نوشیدن این آیتم بار گرم، استقبال نمی کنند.

ترکیبات: پودر قهوه + پودر شیر خشک + شکر

چای در منوی بار گرم

چای یکی از پر مصرف ترین نوشیدنی ها بعد از آب می باشد. 80 درصد افراد چای را همراه با صبحانه میل می کنند. مصرف چای در فرهنگ اغلب ما ایرانی ها جا افتاده است و به همین دلیل در آیتم های بار گرم کافی شاپ به عنوان محبوب ترین نوشیدنی سرو می شود. چای ها انواع مختلفی دارند مانند چای سبز، ماسالا و … که در ادامه به آن ها خواهیم پرداخت.

چای سیاه

چای سیاه همان چای معمولی است که بصورت روزانه در صبحانه، مهمانی، مراسمات و هنگام کار میل می کنیم. چای سیاه در شکل های مختلف دمی و کیسه ای عرضه می شوند. پررنپ یا کم رنگ بودن چای به سلیقه افراد بستگی دارد. بعضی ها برای عطر و طعم دهی بهتر به آن گیاهانی مانند هل، گل محمدی، اسطخدوس، دارچین و … اضافه می کنند.

چای سبز

چای سبز مانند چای سیاه در مقابل نور خورشید خشک نمی شود و به همین دلیل رنگ سبز خود را حفظ می کند.  این چای طعم تلخ تری دارد اما به دلیل خواص بسیار شگفت انگیز از جمله تقویت سیستم ایمنی، کاهش وزن، کالری سوزی و … موجب شده تا طرفداران زیادی پیدا کند. اگر میل کردن یک نوشیدنی سالم برایتان اهمیت دارد چای سبز را پیشنهاد می کنم.

چای ماسالا

خواستگاه چای ماسالا به هندوستان بر می گردد. ترکیبات آن شمال چای سیاه، شیر و ادویه می باشد. اضافه شدن شیر و ادویه جاتی مانند زنجبیل، فلفل، دارچین و … به چای سیاه یک طعم جدیدتری ایجاد می کند. چای ماسالا آن قدر خوش عطر و طعم است که حتی افرادی که از نوشیدن چای بیزارند هم به خوردن آن علاقه دارند. چای ماسالا هم مثل چای سبز خواص زیادی دارد و برای سلامتی مفید است.

دمنوش ها

 به نوشیدنی های که از برگ، ساقه، دانه و سایر اجزای گیاهان به کار رفته و با آب جوشیده شده دم بشوند، دمنوش می گویند. دمنوش ها خاصیت درمانی زیادی دارند. برای مثال دمنوش آویشن  برای رفع سرماخوردگی و دمنوش اسطخوس برای آرامش استفاده می شوند. در ادامه معروف ترین دمنوش های کافی شاپی را به شما معرفی خواهیم نمود.

دمنوش بهارنارنج

بهار نارنج میوه ای سرشار از ویتامین سی و آنتی اکسیدان است و به همین دلیل برای تقویت سیستم ایمنی بدن بسیار مفید می باشد. بهار نارنج عطر و طعم ترشی دارد. بعضی ها آن را سرد می خورند اما چون در کنار آب جوش دم می شود، آن را در آیتم های بار گرم قرار داده اند.

دمنوش نعناع

دمنوش نعناع کمی تلخ است و برای شیرین شدن باید به آن شکر اضافه کنید. این دمنوش برای رفع سردرد و بهبود عملکرد دستگاه گوارشی مناسب است.

دمنوش آلبالو

دمنوش آلبالو طعم ترش مزه ای دارد و دارای خواص زیادی است. از خواص دمنوش آلبالو می توان به تقویت معده، اشتها آور، کاهش عطش، خونسازی، کنترل فشار خون، تقویت کبد و کلیه اشاره کرد. طرز تهیه دمنوش آلبالو به این صورت است که 20 دانه آلبالو را در یک لیوان آب سرد می جوشانیم. سپس آن را روی کتری قرار می دهیم تا با بخار آن دم شود.

خرید دمنوش آلبالو

4 پاسخ

    1. برای تهیه لاته خانگی این مراحل رو انجام بدید.

      ابتدا در یک لیوان، قهوه آسیاب شده را قرار دهید
      آب گرم را به قهوه اضافه کنید و آن را مخلوط کنید تا قهوه حل شود
      شکر را به قهوه اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید تا شکر حل شود
      شیر سرد را به قهوه اضافه کنید و همه مواد را با هم مخلوط کنید
      لیوان را در یخچال قرار دهید تا خنک شود
      قبل از سرو، لاته را هم زده و سپس در یک لیوان مناسب سرو کنید

دیدگاهتان را بنویسید

تازه ترین نوشته ها